Adobe og Facebook samarbeider om sosiale applikasjoner

Adobe og FacebookUtviklere får nå nye open source-verktøy for å lage nye brukeropplevelser på Facebook med hjelp av Adobe Flash og Flex.

Adobe Systems og Facebook innleder nemlig nå en felles satsning for å støtte webutviklere i deres arbeid med å skape ennå flere spennende applikasjoner med hjelp av Adobes Flash-plattform og Facebook.

Med støtte av Adobe og Facebook slippes nå ActionScript 3.0 Client Library for Facebook Platform, et programmeringsbibliotek som blir tilgjengelig kostnadsfritt som åpen kildekode. Biblioteket er en komplett ressurs for utviklere som benytter Facebooks applikasjonsgrensesnitt (API-er), blant annet Facebook Connect.
Dokumentasjon, eksempelapplikasjoner og kode er tilgjengelig for utviklere som jobber med Adobe Flash og Flex, samt Facebook Platform hos Adobe

Vår visjon er å støtte utviklere i deres arbeid med å skape en mer sosial web med Facebook Platform og gjennom Facebook Connect. Med ActionScript 3.0 Client Library for Facebook Platform blir det lettere for utviklere å skape neste generasjons applikasjoner som gir brukerne nye muligheter for å kommunisere med venner og familie

sier Ethan Beard, director of platform marketing hos Facebook.

Mer informasjon om ActionScript 3 Client Library for Facebook Platform finner du hos Adobe.

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS