Overraskelse fra Adobe den 23. september?

Adobe CS4

Det har den siste tiden gått rykter om at Adobe Creative Suite 4 nærmer seg. På Adobes e-postlister har følgende spennende melding dukket opp.

September 23, 2008, is a big day at Adobe. Join us at 9 A.M. Eastern and Pacific time for a special online event. Register today.

Adobe vil i den forbindelse holde en nettbasert videopresentasjon om noen av nyhetene i CS4. Hvor vidt Adobe vil lansere CS4 allerede nå i september er usikkert, men en endelig lanseringsdato får vi med stor sannsynlighet vite mer om den 23. september.

Adobe har siden mai 2008 hatt liggende ute beta-versjoner av Dreamweaver, Fireworks og Soundbooth CS4. De er tilgjengelig for nedlasting og testing på Adobe Labs.

Via Pro Video Coalition

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

kenken

Lurer sånn på hvordan den cs4 "logoen" vil bli implementert i profileringen av CS4 produktene jeg... Er så anderledes enn de tidligere CS produktene.

jornki

Dette er en produktvisning, ikke en lansering. Dette sto spesifisert i invitasjonen jeg fikk fra Adobe. Alle som har Adobe Id har antakeligvis fått en slik invitasjon til denne produktvisningen. Alle kan registrere seg for dette på http://adobe.istreamplanet.com/.

Antatt dato for lansering er oktober/november etter hva jeg har forstått, tipper på norvember jeg.

palelnan

John Nack skriver:

"Adobe has announced that the next version of the Creative Suite will be announced* just three weeks from now, on September 23rd.
(...)
*Announcing an announcement--getting very meta, eh?"

Tydelig at lanseringsdatoen er utydelig, altså.

Froskus

jeg har fått tilbud om å oppgradere til CS 3.3....

Macbook: 2gHz, 2GB ram, 100 GB HD og XP via BC.

Pio

Ser at Dreamveawer CS4 bruker WebKit i den nye LiveView-modusen. Virker som Apple er på god vei mot å få etablert en standard for vinsing av websider! Google og Adobe er jo ikke akkurat små aktører...

Er vel fortsatt en stund til IEs foreløpig sugne rendering slutter å være norm, men det er jo lov å være optimistisk :)

hawkiiz

Har sett litt av det de skal annonsere, og det ser utrolig kult ut. Enorm fokus på samarbeid mellom de forskjellige programmene. Også nye verktøy for å skalere bilder i PS, f.eks "klemme" sammen en bil, samtidig som hjulene forblir perfekte sirkler. Gleder meg enormt.

Vassago

Jeg synes denne oppgraderingen ser fullstendig patetisk ut.. Dersom det jeg har hørt om nå er alt er det ikke mye poeng for meg å oppgradere. Ny Flash er vel det som gjør at jeg sikkert må krype til korset etterhvert..

Forandringene i disse programmene er ikke en heltallsoppgradering verdig, dette er ting som i andre programmer kanskje hadde kommet i .x-oppdateringer gratis. Husk det nesten gang dere synes denne pakken er vanvittig billig. Målet deres er jo å selgemange pakker, og så oppgradere den unødvendig ofte. Greit nok, men akkurat denne oppgraderingen provoserer meg. PC-folk får vel i alle fall 64-bit Photoshop osv.? Det gjør ikke jeg..

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS