Adobe Labs slipper CS4 betaer

Denne uken annonserte Adobe en betaversjon av Dreamweaver, Fireworks og Soundbooth. Alle programmene skal gi en forsmak på hva brukerne kan forvente i Creative Suite 4. Betaprogrammene kommer med en tidsbegrenset bruk på 48 timer. Etter tiden er gått ut, vil det kun være CS3 eiere med gyldig lisens som får fortsette å bruke programmene.

Dreamweaver, Fireworks og Soundbooth kan lastes ned fra Adobe Labs.

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

segrov

Noen som har prøvd? Er det stabilt?

thomasb

Lynda.com har en to timer lang introduksjon til Dreamweaver CS4: http://movielibrary.lynda.com/html/modPage.asp?ID=592&ref=swf

Man får kanskje ikke så godt inntrykk av hvor stabilt det er, men kan være verdt å ta en titt.

martin

For min del varte testen av Dreamweaver CS4 mindre enn én time. En så kort test gir ikke noe grunnlag for en verdifull og rettferdig evaluering. Likvel sitter jeg igjen med følelsen av at brukergrensesnittet er forholdsvis tungt og utdatert. Editoren virker klønete inntil man dykker i preferences og setter opp programmet slik man selv foretrekker. Teknisk sett er kanskje editoren bedre enn mye annet, men jeg klarte ikke å få roen over kodingen med den.

Jeg er komfortabel med Coda, og har funnet svært få editorer som kan måle seg med den. ;)

admin

Største nyheten i mine øyne er vel at Dreamveaver har gått over til WebKit som renderingsmotor for previews. Det er godt nytt!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS