Kreativ1.no august konkurranse


Du har i august mulighet til å vinne boken HTML5 for Web Designers av Jeremy Keith. I tillegg til dette er du også med i konkurransen om en iPod touch 8GB som er premie for både august og september.

For å delta i konkurransen må du sende inn dine artikler ved å klikke på skriv artikkel linken øverst her på kreativ1. For å få din artikkel publisert må artikkelen følge våre kvalitetskrav.

Vinneren av konkurransene vil være den artikkelforfatteren som har flest Facebook-likes på en artikkel ved endt konkurranse. Det vil da være en fordel å skrive en mer utdypende artikkel som for eksempel denne om fargejustering av bilder i Adobe Photoshop.

HTML5 for web designers
Boken gir en god innføring i nyhetene som kommer med HTML5. Boken tar opp temaer som publisering av medieinnhold, nye typen web former, semantisk kode og hvordan du kan ta i bruk HMTL5 i dag. Boken er lettlest i kontrast til den over 700 sider lange HTML5 spesifikasjonen.

iPod touch 8GB
Les mer om iPod Touch hos iPod1.

Konkurranseregler:

Alle deltagere*1 som får publisert artikler på forsiden av Kreativ1, i tidsrommet 1. august til og med 31. august d.å. er med i konkurransen. Hvis antallet likes er det samme på 2 eller flere artikler vil det bli foretatt en trekning.

Den deltageren som har flest facebook-likes på sin artikkel den 30. august 2010 vinner boken HTML5 for web designers. Den deltakeren som har flest facebook-likes på sin artikkel den 30. September 2010 vinner en iPod touch 8GB.

Kreativ1 forbeholder seg retten til å forkaste et hvert bidrag, som vi mener ikke tilfredsstiller våre kvalitetskrav, eller av annen grunn ikke bør publiseres. Det er kun artikler som blir godkjent av våre medarbeidere og publisert på forsiden av Kreativ1, som regnes som bidrag i konkurransen.

*1: Administratorer deltar ikke i konkurransen. Alle andre i1-medlemmer, som får godkjent og publisert artikler på forsiden av Kreativ1 i overnevnte periode, regnes som deltagere.

Vinneren av konkurransen vil bli offentliggjort etter at konkurransen er ferdig.

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

Andera

Stilig at det skjer litt på Kreativ1-fronten også!

nubbiz

Spennende!

Nafoni

Flott konkurranse!

Hvem vant i August, og hvilken generasjon iPod Touch gir dere bort som premie?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS