Gratis Photoshopbok (PDF)

The Sitepoint.com har lagt ut boken The Photoshop Anthology: 101 Web Design Tips, Tricks & Techniques til gratis nedlasting (PDF) på siden sin.

Boken er skrevet av Corrie Haffly, som også har en rekke artikler hos sitepoint.com. Boken er på 287 sider, og den ordinære prisen er ca. 150 NOK.

Tilbudet gjelder frem til 13. juni.

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

iNdrebo

Takk for tipset!

ArneArts

Da har jeg skummet gjennom boken, og den var til alle praktiske formål fullstendig ubrukelig. Jeg mener, «creating a textured stone background»? Seriøst? Er dette 1997? :-P

martin

Virker nesten som om du var negativt innstilt på forhånd?! ;) Jeg skal si meg helt enig at mye av stoffet ikke er helt oppdatert., men en gratis PDF-bok er en gratis PDF-bok. Og alt var ikke så ille som du skriver. Husk at du betrakter boken fra et perspektiv som designer. Det er ikke alle som har den bakgrunnen ;)

ArneArts

Jeg var faktisk i utgangspunktet svært positiv, helt til jeg leste den :-P Selvfølgelig, hele boken er ikke like ille, men mesteparten—særlig biten om knapper—virker som om det er skrevet av en nybegynner som akkurat har oppdaget layer effects.

martin

Hehe.. ja når man ser på forfatterbildet kan man kanskje lure litt :) Folk får gjøre seg opp sin egen mening. Uansett er boken gratis, så man taper ikke annet en tid og litt lagringsplass.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS