Farger fra Adobe Kuler med Mondrianum

Kuler Webapp

Adobe som er kjent for å lage profesjonelle programvarer som vi kjenner til Photoshop, Illustrator InDesign m.fl. Tillegg har Adobe prosjekter som man kan følge med gjennom Adobe Labs. Blant de prosjektene som har vekket oppmerksomhet er Adobe Kuler. Det er en web applikasjon man kan utforske på farger, lage, dele, inspirere og laste ned fargepalett(er). Det byr på mange muligheter, variasjoner og inspirasjon for de som lager websider, interiør design, scrapbooking, grafisk identitet osv.

Adobe Kuler OS X ColorsDisse filene man får lastet ned får man brukt i Adobe programmer, men med Modrianum kan man kan også få tilgang til Adobe Kuler i Mac OS X innebygget fargevelger, bedre kjent som "Farger"/"Colors". Slikt du kan benytte fargepaletter fra Adobe Kuler til TextEdit, iWork og følgende iLife pakken, Coda, CSSEdit og mange flere.

Når man laster ned dette så vil man bli bedt å overføre modulen til ~/Libary/ColorPicker/ eller /Libary/ColorPicker/. Funksjonen vil bli tilgjengelig for bruk nesten umiddelbart og man trenger ikke å starte maskinen på nytt.

Man får tilgang til fargepalettene fra Adobe Kuler slikt vi kjenner til flytvisning i Finder og iTunes. Der kan man navigere gjennom i arkivet og velge fargepalett man liker og velger fargen man ønsker å bruke.

Merk at det er mideltidlig beta versjon.

Par tips:
- Få tilgang til Kuler API
- Last ned Kuler widget til din Dashboard
- Last ned Kuler for Adobe Air

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

ZiPLe

Tusen takk for tipset! Synes ofte det kan være vanskelig med fargevalg, men dette tror jeg kan hjelpe meg mye!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS