Ukens nettside: PSDTUTS

PSDTUTS

Denne ukens nettside er PSDTUTS.com. Det finnes mange nettsider dedikert til Adobe Photoshop, men denne siden synes vi fortjener litt ekstra oppmerksomhet.

Hva?

PSDTuts er en blog/photoshop-side, som prøver å samle det beste som finnes av Photoshop-tutorials. Det publiseres gjevnlig nye tutorials, som stort sett er interessante og av meget høy kvalitet.

Hvem som helst kan sende inn bidrag, men det er satt en del krav og regler, som en må følge, dersom man skal få det man sender inn godkjent. Alle bidrag som godkjennes, belønnes med en liten pengepremie på $125.

Hvorfor?

Photoshop har gått fra å være et program for profesjonelle til å bli allemannseie. Dette har skapt et behov for læring, noe PSDTUTS bidrar til på en elegant måte. I tillegg har nettsiden et svært delikat utseende, som kan være til inspirasjon for mange.

Vil du, så vil vi også

skriv-artikkel

Ønsker du å bidra med tips til nettsider eller enkeltartikler? Det gjør vi også, og vi oppforder deg til å sende inn forslag. Som vanlig gjelder kvalitetskravene for artikler og vi vil gjerne at du som bidrar forklarer hva og hvorfor siden eller artikkelen anbefales.

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

admin

Veldig bra nettside Thomas.. Takk for tipset!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS