Unike workshoper i Trondheim i Mai - de råeste teknikkene i Adobe CS3

Adobe CS3 Workshop

For første gang i Trondheim er det nå satt opp fire Adobe-workshoper som lar deg prøve noen av de beste teknikkene i Adobe CS3. Dette er også et forsøk på å få i gang flere aktiviteter som kan styrke fagmiljøene i Midt-Norge.

Workshopene passer for fotografer, AD-er, grafiske designere, arkitekter, informasjonsarbeidere, tegnere, typografer/grafikere, Mac-ere, web/Flash-designere og andre som bruker Adobe-programmer daglig.

Øvelsene gjennomgås på storskjerm og alle øvingsfiler ligger på CD som deles ut ved ankomst. Om du stiller med egen bærbar Mac/PC, kan du utføre teknikkene selv underveis. I tillegg setter vi av tid til spørsmål og erfaringsutveksling.

Les mer om arrangementet her:
http://www.konsulenten.no/nyhetsbrev/workshop.html

Send gjerne spørsmål eller kommentarer til kontakt AT konsulenten.no

Om workshoplederen
Konsulenten Reidar Nygård er sertifisert som ACE (Adobe Certified Expert) og ACI (Adobe Certified Instructor) i InDesign og Photoshop CS3. Han har mer enn 14 års erfaring med opplæring av profesjonelle hovedsakelig innen kreative bransjer. Som konsulent og representant for Adobe Systems Norge i Midt- og Nord-Norge har han i tillegg tilgang på de mest oppdaterte ressurser for profesjonelle, herunder demo-filer og opplærings-materiell.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS