Gratis video- og fotoseminar i slutten av april

Canon og Apple inviterer til gratis seminar som tar deg fra kamera til utskrift, web og storskjerm. Der kan du lære om de nyeste kameraene og objektivene fra Canon, og om hvordan programvare og datamaskiner fra Apple lar deg utnytte filene fra kameraet på best mulig måte.

Videoseminar

Canon vil presentere sine nyeste HD-kameraer, med hovedvekt på de som tar opp i AVCHD formatet. Lær om AVCHD, nye lagringsmedia, overføring til datamaskin og publisering. Du vil også få muligheten til å lære om hvordan du klipper filmen din i full HD med Final Cut Express fra Apple.

Fotoseminar

Dette seminaret handler om Canons nyeste EOS-speilreflekskameraer og Aperture 2 - Apples nyeste programvare for profesjonell bildeorganisering- og behandling. Hør fotografene Ole Jørgen Liodden (i Oslo og Trondheim) og Marcel Leliënhof (i Bergen) fortelle hvordan de fanger de unike bildene.

Det vil i tillegg være mulig å møte og snakke med en rekke forhandlere, som blant annet Video4, Humac, Eplehuset, InfoGrafikk, FotoKnudsen Pro og FotoVideo.

Bergen
Tirsdag 22. april 2008 - Kalfaret Brygghus, Kalfarveien 76

Trondheim
Torsdag 24. april 2008 - Trondheim Spektrum, Klostergaten 90

Oslo
Tirsdag 29. april 2008 - Ballroom, Nedre Vollgate 11

Mer info og mulighet for påmelding finner du på Apples nettsider.

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

Sakalav

Skal på workshop i Bergen idag.
Er det flere som skal?
Hadde jo vert morro å møte noen fra forumet om de skal dit.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS