Adobe lanserer den nye produktlinjen til Creative Suite 3

Adobe lanserte i dag den nye produktlinjen til Creative Suite 3. De har med flere av sine programmer satt standarder i den kreative bransjen. Den nye produktlinjen inneholder det beste fra både Adobe og Macromedia. Creative Suite 3 inneholder til sammen 13 programmer, og man kan velge mellom seks ulike pakker eller kjøpe programmer hver for seg.

Adobe CS3

Creative Suite 3 består blant annet av InDesign, Photoshop, Illustrator, Acrobat, Flash, Dreamweaver, Fireworks, After Effects, Premiere Pro, Soundbooth, Encore. Disse programmene er videre satt sammen i seks ulike pakker. Premium Design, Standard Design, Web Premium, Web Standard, Production Premium, og Mastr Collection. Se Adobes sider for en sammenligning av de ulike pakkene.

Programmene er tettere integrert enn noen gang tidligere. Photoshop har for eksempel støtte for video-layers som man kan sende direkte til After Effects for videre jobbing. DVDer man lager i Encore kan for eksempel ved ett enkelt klikk lages til en interaktiv Flash-video for web, som ser helt lik ut som DVDen i en DVD-spiller.

Creative Suite 3 er på mange måter også en slags "comeback" til Mac-plattformen. Siden Apple lanserte de nye Intel-maskinene har mange i den kreative bransjen ventet intenst på Universal Binaries fra Adobe. I tillegg er Adobe Production Studio med CS3 for både Mac og Windows (tidligere bare for Windows). Adobe OnLocation og Ultra, som er en del av Prodcution Premium-pakken er likvel bare for Windows. Hvor vidt disse to programmene kommer til Mac-plattformen i fremtiden er usikkert.

For priser, se Adobe Norway Store.

I forbindelse med lanseringen arrangerer Adobe en live webcast som går av stabelen i dag kl. 21:30 norsk tid.

Kilder:
Adobe
Studio Daily

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

thomasb

Jeg vil anbefale dere å høre gjennom CreativeCow sine nyhets-podcaster hvor de intervjuer forskjellige folk i Adobe, spesielt ang. den nye Production Premium-pakken: http://cowcast.creativecow.net/news/

Mvh. Thomas

devotio

Så ut som det var god arbeidsflyt i denne pakken. Det er pokker ikke lite disse selskapene skal ha, var ikke mye under 30 000 kroner for hele pakka!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS