Kreativ1.no restart

Hei, jeg er den nye admin her på kreativ1 og jeg kommer til å holde dere ukentlig oppdatert på hva som skjer i den kreative verdenen. Jeg kommer også til å ha en artikkel i uken der jeg går i dybden med temaer relatert til video, foto og web.

Dette nettstedet er ingenting uten kunnskapen og interaktivitet fra dere, våre forumbrukere. Vi belønner eventuelle bidrag med variabel kickback litt avhengig av typen artikkel du sender inn. Vi starter også opp med månedlige konkurranser fra og med august der den beste artikklen blir premiert.

Litt mer om meg selv: Jeg har en bachelorgrad i digital medieproduksjon som gir meg en bred kunnskap innen vårt kreative yrke. Jeg studerer for tiden til mastergrad i digital design som er mer spissrettet mot webyrket. Jeg er opptatt av minimalistisk design, semantisk HTML, progressiv CSS og teknologi generelt.

Jeg tar i mot ris, ros og forslag til temaer jeg skal skrive om som PM her på i1 eller via email til kenneth@nordahl.me med kreativ1 i tittelfeltet.

Tags:

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

segrov

Gratulerer med ansvaret og lykke til!

har tro på kreativ1 men det har ikke vært helt optimalt tunet til å ta helt av enda, men det har jo hatt sine sukseer med fotokonkuranser og slikt:)

pixel

La oss håpe at det blir færre "ord delings feil" i artiklene dine i tiden fremover. Lykke til! :-)

åttitre

Jeg gleder meg til å se hva som skjer fremover ;)

hendelsesløysa

Ord-delings-feil? Hvem pokker bryr seg om det og andre mindre ubetydelige gramatiske feil. Dette er personer som ikke har professorgrad i norsk gramatikk, men derimot stor interesse (primært på hobbybasis men også på faglig basis) for det de skriver om.

Takk og vær glad for at de gidder å dele dette med oss og kutt ut "ord delings feil" og andre tulleting.

Artikkelen her var bra skrevet, kanskje det var noen gramatiske feil som ikke jeg ser, men som kanskje andre ser - men det driter jeg en lang i.

KDN

Det var over akseptabelt nivå av skrivefeil i den første versjonen av denne artikkelen. Det er bare å beklage. Det skal ikke skje igjen. Ellers ønsker jeg mer feedback enten her i tråden, på PM eller via den noterte epost adressen om hva folk ønsker mer av her på kreativ1.

veronica

Gleder meg til fortsettelsen - skal følge med :-)

hendelsesløysa

Hei veronica ;-)

cainlol

lykke til!

sweet freedom

Ordeling bryr vi oss ikke om. Er innholdet faglig på topp, og at jeg forstår hvor forfatter av enhver artikkel vil hen, så drite vi i ordelinga.
KDN.....ikke beklag, gi gass i stedet.

2mass

Høres bra ut Kenneth. Synes det har vært ganske liten aktivitet her. Gleder meg til mye spennende innhold! Og jer er enig med de andre, det gjør ikke meg noe om ikke språket er 100% korrekt alltid, det er det faglige jeg brryr meg om.

hjsimpson

"jeg kommer til å holde dere ukentlig oppdatert på hva som skjer i den kreative verdenen. Jeg kommer også til å ha en artikkel i uken der jeg går i dybden med temaer relatert til video, foto og web."

Har ikke skjedd noe her siden august....

TV Mario

Jeg satt faktisk og tenkte på dette i går. Gikk innom sida og det har ikke vært mye oppdateringer. Hva skjer med dette da? Kanskje det har sine naturlige grunner.

Captain Rehab

August 2010 er sist du gjorde noe her. Ta jobben seriøst, eller gi den til noen andre!!

myPhone

Det er ganske synd. Det ble gitt mange løfter, men det har skjedd rimelig lite her.
Har sendt inn flere artikler/tutorials, men de ble aldri lagt ut.

Konkuransen i august ble vel adri gjennomført heller, selv om flere leverte bidrag.

Alfred.Woodden

Så, ett helt år uten oppdateringer til siden. Er vel relativt trygt å si at Kreativ1.no er død?

Dev1 har heller ikke blitt oppdatert på 3.5 år.

Linux1 virker som om den er på life-support den også.

Jaja, i1 får vel bare holde seg til det de kan best - Mac og iPod/iPhone.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS