Fotokonkurranser på Kreativ1

Vi har nå utvidet konkurransen med to uker. Det er altså mulig å sende inn bidrag helt til den 20.04.08!

Vi ønsker å stimulere våre fotointeresserte til å bruke sine kreative evner og utvikle seg innen emnet fotografi. Derfor lanserer vi i dag nyheten om av vi fremover vil ha fotokonkurranser hver eneste uke! Vi har opprettet en Kreativ1-gruppe på Flickr, og vi vil bruke Flickr sitt system til å la dere dele bilder med andre fotointeresserte på Kreativ1. Konkurransene vil ha et tema hver gang, og vinnerene av konkurransene vil få tilbud om å velge tema for fremtidige konkurranser.

Flickr-gruppa er ikke bare for konkurransebilder, så føl deg fri til å legge til andre bilder du ønsker å vise frem. De siste 15 bildene, vil komme på forsiden av Kreativ1.

For å delta i konkurransen må du ha ett brukernavn på Kreativ1 samt en konto på Flickr. I tillegg må du melde deg inn Kreativ1-gruppen på Flickr og legge inn bildet du deltar med, i Group Photo Pool.

Første konkurranse har solnedgang som tema.

Så, pakk fotobaggen ta med stativ og godt humør og gi oss noen spennende bilder av solnedganger.

Konkurranseregler.

Diskusjon og spørsmål til konkurransene.

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

svar

Fint initsiativ.
Vi hadde noe lignende i mac1 gruppen på flickr, men der har det ikke skjedd noe det siste 1/2 året.

Skal bildene legges inn i en tråd i flickr gruppen? Ser det ikke er noe der enda, men det har vell noe med at konken ikke starter før mandag?

Åsmund

Som det står i reglene, fotografiene legges inn i konkurransetråden i forumet her på Kreativ1. Altså her: http://kreativ1.no/forum/viewtopic.php?f=363&t=193426

termserv

Herlig! Dette hadde blitt gøy, og gir meg enda flere grunner til å dra ut å ta bilder! Alle som har Flickr må gjerne lagre meg som kontakt: http://flickr.com/photos/ronnyandre/

http://www.ronny-andre.no
MacBook Pro 15.4" + iPod Photo 20gb + Canon EOS 400D + Apple iPhone 8GB

MacPhisto

Var litt for tidlig ute!

Kjipt med tidsbegrensningen, ikke er det lett å ta bilder av solnedgang uten helikopter heller! Vi få håpe på bedre vær, i mellomtiden får dere nyte forrige ukes solnedgang over Neemrana fort noen timer utenfor New Delhi! Vel bekomme...

KDN

Solnedgangen her er så kjedelig, går bare ned blant endeløse sletter med jorder/udyrket mark. Soloppgang derimot.. give konk. med det!

Audio Technica

Æsj, så kjedelig og uorginal oppgave. Kunne det ikke vært litt mer spennende oppdrag da? Hobbyfotograf-bilder er kjedelige, med makrobilder av bier, fugler og solnedganger. Hva med litt mer åpne oppgaver?

KriSkj

Enig med deg og dere. La riktignok ut et bilde. Er tatt på vei HJEM fra en bryllupsfotografering. Hehe. Så det er vel hva man kan kalle et hobbybilde tatt av en ikkehobby fotograf :P

Men solnedgang er vel den trausteste topicen ever. Veldig klisje og det er ikke SÅÅÅÅ inspirerende å se på!

Åsmund

Audio Technica og KriSkj:
Har dere ikke lest det vi har skrevet i relger og trådene på forumet?
  Der står det nemlig at vinnerene av konkurransene får velge kommende tema! Det er derfor helt opptil dere hva som blir tema fremover. Vi skal ha en konkurranse hver uke, så det blir nok av muligheter fremover! :-)

Og ja, det vil bli konkurranser med helt åpent tema etterhvert. Konkurransevinnere står også fritt til å velge "åpent tema" som tema.

Vinner dere en konkurranse, er det altså dere som bestemmer tema/"åpent tema".

Forlag til forbedringer ønskes velkommen i følgende tråd:
http://kreativ1.no/forum/viewtopic.php?t=193429

thomasb

Hva med å ta det som en kreativ utfordring?

Hvordan klarer dere å ta bilde av noe så vanlig, på en "uvanlig" måte? Bruk hodet, og finn på noe kreativt! Vi har ikke satt noen grenser for hva slags type solnedgangsbilder man kan ta, så slå dere løs! :-)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS