Ukens nettside: NRKbeta

Her på kreativ1 lanserer vi noe nytt. Hver uke fremover vil vi presentere en nettside som på en eller annen måte kan interessere, inspirere eller lære deg som leser noe nytt. Første kandidat ut er NRKbeta.

nrkbeta-forside

Hva?

Forklaringen gir de best selv:
NRKbeta er NRKs sandkasse for utprøving av ny teknologi og nye distribusjonsmetoder. Nettstedet er bygget opp rundt en blogg med teknologistoff og annet spennende for den delen av publikum som er over middels interessert i media, duppeditter, bits, bytes, programmering, foto, video, mediesentre og andre viktige ting her i livet.

Hvorfor?

Mye av forklaringen ligger i NRKbetas egen forklaring av hva siden er. I tillegg ønsker vi å trekke frem tre bloggposter som treffer kreativ1 sitt interesseområde ekstra godt. Bedre nyheter tar for seg nyhetsforsiden til NRK og de spør rett og slett om din mening. Dette fortsetter de med i postene Hva SKAL vi med forsiden? og Blogg eller nettside?

Vi har tidligere også skrevet om NRKbetas BitTorrentstunt på iPod1. Vår oppfordring til kreativ1s lesere er å bidra i debatten på NRKbeta sine sider, og vi ser ikke bort i fra at flere av dere er fremtidige (faste) lesere av bloggen deres.

skriv-artikkel

Vil du, så vil vi også

Ønsker du å bidra med tips til nettsider eller enkeltartikler? Det gjør vi også, og vi oppforder deg til å sende inn forslag. Som vanlig gjelder kvalitetskravene for artikler og vi vil gjerne at du som bidrar forklarer hva og hvorfor siden eller artikkelen anbefales.

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

termserv

NRKbeta er en kjempebra side, og for dere som er interessert i nye medier, kan være med å endre hvordan NRK skal forholde seg til opphavsrett, tilgjengelighet og mye mer!

Mye bra lesing :)

http://www.ronny-andre.no
MacBook Pro 15.4" + iPod Photo 20gb + Canon EOS 400D + Apple iPhone 8GB

ZiPLe

Jeg har vært fast leser av denne siden i noen måneder nå. Må si jeg liker siden svært godt.

To ting jeg vil fremheve som veldig bra med siden:
1) Seriøse diskusjoner (og ofte gode innspill fra leserne)
2) Redaksjonen hos NRKbeta deltar aktivt i diskusjonene

Anbefaler denne siden til alle som vil ha noe med mer tyngde enn feks itavisen... :)

lazaruz

det kule er at de også sender ut stuff på twitter :)

www.twitter.com :) / twitterific ;)

admin

NRKBeta er glimrende! Den ligger i min liste over sider jeg leser hver dag..

Brilliantdays

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger og forslag. E-post er nrkbeta hos gmail.com og vår twitter finner dere på http://twitter.com/nrkbeta

Øyvind Solstad | redaktør, NRKbeta.no

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS