Adobe After Effects 8.0 i midten av 2007

I følge AppleInsider planlegger Adobe å introdusere den neste store oppdateringen av After Effects allerede våren 2007. Internt hos Adobe har denne nye versjonen fått kodenavnet "Meatloaf", og den vil være den første versjonen laget som Universal Binary, med støtte for Apples nye Intel-maskiner.

Det er få spesifikke detaljer om hva som kommer i After Effects 8.0, men det ventes forbedringer av brukergrensesnittet og OpenGL. Oppdateringen vil være Adobes andre store oppdatering på mindre enn 18 måneder.

Adobe ga ut versjon 7 i januar i år, med store forbedringer av brukergrensesnitt, aksellerert OpenGL 2.0-støtte, forbedret kontroll over keyframes, avanserte muligheter for eksportering av Flash Video (FLV), med mer.

AppleInsider hevder Adobe også planlegger å gi ut en tidilig public beta-versjon av den etterlengtede Creative Suite 3.0 for både Mac og Windows, senere denne måneden. Denne beta-versjonen vil være tilgjengelig for alle med lisens på Creative Suite 2.0 allerede så tidlig som denne uken, i følge AppleInsides kilder.

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

TigerOla

Dette er jo ikke annet enn en fryd å høre! Så får man bare slå nervene i sjakk så lenge..

Mac Pro 2.66GHz
www.olahaldor.net

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS