Ukens nettside: Earth-Touch

Earth-Touch

Denne ukens nettside er Earth-Touch.com. Se, last ned og kommenter naturfilmer i HD-kvalitet bare dager og timer etter at de er filmet.

Hva?

Earth-Touch.com publiserer korte naturfilmer i HD-kvalitet 5 dager i uken til gratis nedlasting. Selskapets visjon er å filme høykvalitets naturfilmer fra hele verden, og publisere det i løpet av dager eller timer etter at det er filmet. Filmteamet opererer hovedsakelig i Sør-Afrika, Botswana og Mosambik, og filmene som publiseres er ikke bare høyoppløselige, men også av meget høy standard. Kvaliteten på materialet står på ingen måte tilbake for produksjoner fra eksempelvis Animal Planet eller National Geographic. I tillegg til fantastiske portretter av de store afrikanske landdyra, publiseres det også filmer fra korallrevene utenfor kysten av Sør-Afrika og Mosambik. Filmene er fri for det meste av effekter. Man kan til og med velge å slå av kommentarer, og kun høre naturens egen lyd.

Earth-Touch er mer enn bare filmer. Til hvert filmklipp følger en liten ”story”, hvor man kan lære mer om dyrene som blir filmet og området det filmes i. Det legges også ut rene undervisningsartikler om dyr og natur. Til nå er det lagt ut fire såkalte ”edu-gadgets”, som er en interaktiv presentasjon av et habitat eller en art. Man kan også abonnere på ukentlig videopodcast fra Earth-Touch. Earth-Touch er ennå i beta-versjon, men fungerer ypperlig. Sidene er grafisk vakre og lette å navigere i.

Hvorfor?

Earth-Touch produserer fortløpende naturfilmer i HD-kvalitet for gratis nedlasting. Filmene publiseres innen få dager etter at de er tatt opp, noe som gir en spesiell nærhet. I tillegg kan alle filmklipp kommenteres, hvorpå en fra filmteamet selv ofte svarer på kommentarene. Renset for stressende effekter og masete musikk, skiller dette seg også ut fra andre produksjoner.

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

iEinar

Har ikke ukens nettside allerede vært?
http://kreativ1.no/artikkel/354/ukens-nettside-nettuts

Hvilken uke er dette for?

admin

Det er kommende uke - var litt rask på avtrekkeren etter 1. mai :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS