Ledige stillinger hos NRK

NRK logoDet er ikke hver dag det er ledende stillinger ledig i vår alles NRK, men nå søker NRK to personer til å fylle noen spennende posisjoner. NRK satser for fullt på å gjøre sitt innhold tilgjengelig på flere forskjellige platformer og rikskringkasteren har mange spennende prosjekter under utvikling.

Strategi- og produktsjef NRK Kringkastning

Strategi– og prosjektsjef vil ha ansvaret for prosjektledelse av strategi og utviklingsprosjekter. Målet med enheten er å ha en smidig og dynamisk prosjektorganisasjon som kan ta ansvar for å fortløpende drive prosjekter knyttet til strategi og utvikling på tvers av divisjonsgrensene i NRK.

Detaljer om stillingen på NRK.no

Mediesjef i NRK Kringkastning

Mediesjefen er ansvarlig for implementering av NRKs gjeldende programstrategi i sendeplaner, bestillinger og gjennom publisering i NRKs utspillingskanaler på radio, tv, nett og andre relevante plattformer. Mediesjefen har ansvar for å prioritere innholdet på tvers av mediene, og å utnytte ressursene best mulig. Mediesjefen har det redaksjonelle ansvaret for alle NRKs kanaler. Mediesjefen har ansvar for NRKs profil- og markedsstrategi.

Detaljer om stillingen på NRK.no

via NRKBeta

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

Knesaren

Fy feite for en bra artikkel! Kan dere sjekke om Synnøve Finden søker etter folk og lage en sak på det også?

--
How fortunate for leaders, that the masses do not think.
- Hitler

martin

Det er din fulle rett å mislike denne artikkelen, men kritikken er ikke særlig nyttig for oss hvis du ikke skriver hva du heller vil lese om ;)

Hva vil du lese om?
Vil du skrive bedre artikler?

Takk for tilbakemeldingen uansett :)

hiawatha

Fy feite så deilig det er når folk klager og syter!!!
Alternativ; hold kjeft!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS