Fotobutikk i London?

Fotobutikk i London?

Innleggav MacMan4 » man 25.10.2010 9:10

Jeg reiser en del, serlig til london og lurer derfor på om det er noen som vet om en eller flere GODE foto/kamerabutikker i og rundt London.

Takk

Erik
http://www.flickr.com/photos/evilbugphoto/
medlem i 123 måneder
 

Re: Fotobutikk i London?

Innleggav Orkien » ons 18.05.2011 10:56

sikkert alt for sent svar, men regner med at det kan komme til nytte for andre.

Brukthandel er det mye av i london, en av de beste her synes jeg er Aperture UK som ligger i 44 museum street. Fører både nikon, canon, gammel MF optikk og gamle leica kameraer.
http://www.apertureuk.com/ (Også mulighet for å ta en kaffe mens man prater med betjeningen, VELDIG koselig liten sjappe med mye å tafse på)

Så har man Jessops som er det engelske Japanphoto. Prisene er omtrent som på det norske markedet, i enkelte tilfeller - Dyrere. http://www.jessops.com/

Så er det Jacobs, en slags blanding av Aperture UK og Jessops, de har ett STORT sortemang med brukte objektiver av omtrent alle slag. Litt klønete system for å vise hva de har på lager av brukt optikk, ettersom de er flere butikker, men kun en liste (uten butikknavn bak objektiv)

MEN! Hvis du skal kjøpe fotoutstyr i London så bør du vite hva du skal ha! i de aller fleste situasjonene så er det ikke noe penger å spare, i noen tilfeller er det billigere. men innimellom har jacobs og jessops noen fine tilbud som man kan spare endel på, men ingen som vet når disse kommer. Bruktmarkedet kan man spare mye på, man bør derimot vite hva prisene er i norge (brukt) og så se om det lønner seg å miste evt reklamasjon.

Send meg en PM eller post i posten her hvis du lurer på noen andre butikker eller tips=)

Orkien
medlem i 143 måneder
 

Re: Fotobutikk i London?

Innleggav Bukormen » man 13.06.2011 0:17

Så har en jo Ebay. Jessops sluttet for noen år siden å selge brukt foto-utstyr.
Kjøpt nylig et Nikon D70 kamera for 1100 kr. Når jeg er ferdig med det, vil det ende opp på Ebay og jeg vil få tilbake mestparten av pengene mine. (Håper jeg...)
medlem i 170 måneder
 

Re: Fotobutikk i London?

Innleggav Snurrebart » ons 20.07.2011 17:48

jeg fant en butikk i soho området når jeg var ute og vandret, utrolig bra butikk rett ved en italiensk resturant. long shot, men er det noen som kanskje vet hvilken jeg snakker om? google hjalp meg ikke noe særlig.
medlem i 99 måneder
 


Returner til FotoutstyrHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]