problem med internet explorer!

problem med internet explorer!

Innleggav mordi » søn 27.12.2009 23:50

Hei hei.
Jeg har nettop oppdatert litt på design på en nettside som jeg lagde for en stund siden. Problemet er at det kommer en hvit stygg strek når jeg åpner siden i internet explorer som ikke skal være der:/ funker helt fint i firefox og opera men jeg trenger fremdeles å får fjernet streken. dette er neppe noe hokus pokus å få i orden, men jeg har ikke snøring. ville blitt takknemlig hvis noen her kan hjelpe meg med dette uten at jeg må gjøre noen drastiske endringer på siden.

url: http://www.meyerottesen.no

tusen takk på forhånd!;)

Brukerens avatar
medlem i 146 måneder
 

Re: problem med internet explorer!

Innleggav QtanJ » man 28.12.2009 2:31

Du kan begynna med å spesifisera doctype, og flytta kode for utsjånad frå html til css. Spesielt den som vert rapportert som feil på http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.meyerottesen.no%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0
medlem i 169 måneder
 

Re: problem med internet explorer!

Innleggav mordi » man 28.12.2009 21:41

jo takk takk:) uheldigvis har ikke jeg peiling på hva du snakker om:D kan du forklare det på et lavere nivå? (dreamweaver)

Brukerens avatar
medlem i 146 måneder
 

Re: problem med internet explorer!

Innleggav QtanJ » man 28.12.2009 23:59

Legg inn
Kode: Merk alt
 <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"><html>

slik at det kjem først i html-fila. Det kan du gjera med nesten kva tekst-program som helst.

Ikkje bruk to <body> etter kvarandre. Bruk heller ein tag.(PS, eg har eit betre forslag seinare)

Kode: Merk alt
 <body bgcolor="#FFFFFF" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0" onLoad="MM_preloadImages('http://meyerottesen.no/v2/grafikk/kontakt2.png','http://meyerottesen.no/v2/grafikk/produkter2.png','http://meyerottesen.no/v2/grafikk/omoss2.png','http://meyerottesen.no/v2/grafikk/nyheter2.png','http://meyerottesen.no/v2/grafikk/faq2.png','http://meyerottesen.no/v2/grafikk/bestill2.png','http://meyerottesen.no/v2/grafikk/lesmer22.png')" background="http://meyerottesen.no/v2/bg.png" bgproperties="fixed">


Prøv å bruka css, i staden for ugyldige(?) html-attributes
Kode: Merk alt
<body bgcolor="#FFFFFF" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0" onLoad="MM_preloadImages('http://meyerottesen.no/v2/grafikk/kontakt2.png','http://meyerottesen.no/v2/grafikk/produkter2.png','http://meyerottesen.no/v2/grafikk/omoss2.png','http://meyerottesen.no/v2/grafikk/nyheter2.png','http://meyerottesen.no/v2/grafikk/faq2.png','http://meyerottesen.no/v2/grafikk/bestill2.png','http://meyerottesen.no/v2/grafikk/lesmer22.png')">

<body background="http://meyerottesen.no/v2/bg.png" bgproperties="fixed">


Vert til
Kode: Merk alt
 
<body onLoad="MM_preloadImages('http://meyerottesen.no/v2/grafikk/kontakt2.png','http://meyerottesen.no/v2/grafikk/produkter2.png','http://meyerottesen.no/v2/grafikk/omoss2.png','http://meyerottesen.no/v2/grafikk/nyheter2.png','http://meyerottesen.no/v2/grafikk/faq2.png','http://meyerottesen.no/v2/grafikk/bestill2.png','http://meyerottesen.no/v2/grafikk/lesmer22.png')">


og i css(etter <style type="text/css">)
Kode: Merk alt
body{
background-color: #FFFFFF;
margin-left: 0;
margin-top:"0";
background-image:url('http://meyerottesen.no/v2/bg.png');
background-repeat:no-repeat;
background-attachment:fixed

}
medlem i 169 måneder
 

Re: problem med internet explorer!

Innleggav mordi » tir 29.12.2009 21:50

Tusen takk for hjelpen=) skal prøve det ut og se hvordan det går.

Brukerens avatar
medlem i 146 måneder
 

Re: problem med internet explorer!

Innleggav » fre 30.07.2010 5:33

Kvitt deg med ie ! Skaff deg, Chrome, FireFox, Safari. iexplorer er på selvmordsveien ;)

Brukerens avatar
medlem i 124 måneder
 


Returner til XHTML/HTML



Hvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]



cron