Beste webhotell/verktøy til å lage nettside i 2015

Beste webhotell/verktøy til å lage nettside i 2015

Innleggav el-nico » tir 12.05.2015 20:21

Jeg har søkt og søkt, men ser at her på forumet er det meste av eldre dato, og det er så mye som skjer, så mye nytt ...
Så bær over med meg, og ALLE innspill mottas med største takknemlighet.

Jeg har endelig fått min egen nettside.
Jeg har kjøpt navn og emailadresser hos Uniweb. Via dem har jeg pr. dags dato plassering hos Dynify.
Jeg skal i utgangspunktet få en nettside oppe og gående - en front/velkomsside, en side med gallerier (bilder, ikke video), en "blog"/oppdateringsside, en "om meg og mitt firma" og gjerne noe mer ...
Etterhvert er planen å åpne butikk og selge, på egen side/undermeny. Mitt arbeid, i første omgang, men jeg vil også linke til butikker/ting jeg liker.

Jeg begynner å forstå at jeg bør ha ganske mye av programvare/koding på denne siden. Jeg er IKKE en som koder - jeg vil i utgangspunktet ha en løsning fra de jeg leier hos. Og det er det jeg trenger litt hjelp med av dere. Jeg har aldri gjort dette før.
Jeg føler at Dynify kanskje er noe "svake" når det kommer til løsningene jeg er ute etter skissert ovenfor. I tillegg synes jeg deres hjelpemidler er upresise og ikke like enkle og ha med å gjøre som jeg kanskje hadde håpet. Jeg jobber i Safari.
Obs: Jeg har kun testet deres gratis-versjon.
Dere kan se http://www.thelastpicturetaken.com

Og der dere ser bilder til venstre nederst på forsiden, og ikke midtstilt, er det fordi jeg ikke har klart å midtstille. Forskjellige størrelse på bilder likeså. Det var ikke så enkelt å jobbe med Dynify's løsning. Men igjen; jeg har gratisversjonen. Jeg vet ikke om betalversjoner er bedre.

Jeg leser og forstår at Cpanel er et godt hjelpemiddel .. Wordpress ...
MySQL er lurt.

Jeg vil gjerne få nettsiden min til å se bra ut på en enkel måte, og ser da etter en leverandør som kan tilby meg en god pakke - til å bygge min hjemmeside, til å endre, utvide og etterhvert drive en butikk. Og jeg må begynne et sted. Om det evt koster mer å få programmer/koder med på siden min så gjør det det, og det er greit, så lenge verdien/kvaliteten henger på greip.
Jeg har navnet, jeg har emailadressene, og jeg ser de fleste firmaene der ute gjerne vil hjelpe meg med å flytte til dem.

Kundeservice er viktig for meg. God kundeservice.
Og er det et alternativ å laste ned en app for å bygge mitt eget sted, er jeg ikke redd for det (så lenge det er mulig å få det til for en som aldri har gjort det før - jeg har ikke tid til å lære koding ;)). Det er vel de webhotellene som godtar egne løsninger også ..

Jeg vil gjerne vite hva dere som har sider der ute mener og synes. Alle tilbakemeldinger er gode for meg.
medlem i 145 måneder
 

Returner til WebdesignHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]