Bildegalleri som etterligner papirbilder

Bildegalleri som etterligner papirbilder

Innleggav iBoy » man 06.04.2015 12:37

Jeg elsker Apples skjermsparer som heter «Klassiske bilder», der bildene snurrer langsomt rundt med hvit ramme og litt skygge bak. Noe sånt ville jeg gjerne brukt til å vise bildene mine på nettet også. Jeg har lett og lett, men finner ingenting brukbart. Det meste ser veldig amatørmessig ut.

Er det noen som har tips til et sånt bildegalleri eller slideshow, som ser «ekte» ut, og helst i HTML5? Bildene behøver ikke snurre, men kan f.eks. flytte seg sidelengs. Og det bør være mest mulig «ferdig til bruk», siden jeg har begrensede kunnskaper om webdesign.
medlem i 210 måneder
 

Re: Bildegalleri som etterligner papirbilder

Innleggav jerry.c.bush » man 06.04.2015 18:02

Jeg ville tatt en kikk på denne: http://www.aquafadas.com/en/animated-banners-creation/
Jeg har brukt denne i noen år, men det er noen år siden nå. Det var den tiden det såvidt var kommet i gang med Html5 og det meste var Flash.
Den er meget enkel å bruke, du trenger ikke mye kunnskaper, bare litt tid.... til å skjønne hvordan programmet fungerer, men det må man jo med det meste.
Anbefaler i alle fall denne.
Du kan laste ned og teste Pro versjonen her: http://bannerzest.aquafadas.eu/app/BannerZestPro.dmg
Du finner programmet på AppStore også, men jeg anbefaler å kjøpe Pro versjonen som du finner på sidene over, men kanskje det holder med AppStore versjonen, det må du nesten finne ut av selv. :D

Brukerens avatar
medlem i 122 måneder
 

Re: Bildegalleri som etterligner papirbilder

Innleggav iBoy » tir 07.04.2015 6:52

Takk for svar! Jeg har lastet ned og testet Pro-versjonen. Selv om det var mye å velge i der, så var det dessverre ingen av temaene som hadde sånne bilderammer som jeg var ute etter.
medlem i 210 måneder
 


Returner til WebdesignHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]