Problemer med web-side.

Problemer med web-side.

Innleggav Magnus IV » tir 03.03.2009 10:18

hei
jeg har laget en hjemmeside for en kunde, og den er så og si ferdig. Jeg jobber på mac, selvsagt, og får ikke noen 'feil' på siden i hverken Firefox, Safari, eller min samboers PC med IE, nyeste versjon. Derfor ble jeg overrasket da kunden kommenterte at 'drop-down'-menyen legger seg bak bilde-gallerier slik at han ikke ser eller får trykket på linkene i menyen. I tillegg blir noe av side-tittelene skåret over i toppen.

Er dette et rent CSS-problem? noen som har en løsning på dette? Hvorfor fungerer den helt fint på noen PC'er mens den ikke gjør det på andre selv om de har samme versjon av Explorer?

Link til siden: http://www.eddaprofil.no
(Hvis dere går inn på 'idébank' for så å dra musa over 'produkter' vil dere (kanskje) se at menyen legger seg bak bildene).

Takk for hjelpen.. :-)
medlem i 157 måneder
 

Re: Problemer med web-side.

Innleggav admin » tir 03.03.2009 10:36

Kan bekrefte at denne menyen legger seg bak bildene på idebank i Internet Explorer 7 på Windows XP.

Dette må vel være et problem med z-index?

Administrator
Brukerens avatar
medlem i 174 måneder
 

Re: Problemer med web-side.

Innleggav Magnus IV » tir 03.03.2009 10:50

tja, si det.. :-)

Men siden jeg ikke ser om det er feil på min egen maskin blir det vanskelig å se om jeg får rettet feilen.

Noen som har erfaring eller en mulig løsning på dette?
medlem i 157 måneder
 

Re: Problemer med web-side.

Innleggav Grandars » tir 03.03.2009 12:09

IE 6 på XP rapporterer: Line 32, Char 1, Expected '}'.

Brukerens avatar
medlem i 176 måneder
 

Re: Problemer med web-side.

Innleggav mavito » ons 04.03.2009 9:35


Brukerens avatar
medlem i 133 måneder
 

Re: Problemer med web-side.

Innleggav Magnus IV » tir 10.03.2009 11:43

jeg har forsøkt å endre z-index på flere objekter men har foreløpig ikke fått fikset problemet helt. Når jeg er inne på idébank og fører pekeren over 'produkter' legger drop-down menyen seg under bildene.

Et annet problem er at teksten blir 'grøtete' på enkelte maskiner med IE. Noen som opplever dette? Jeg har brukt helvetica som font.

Mottar all hjelp med takk.. :-)
medlem i 157 måneder
 

Re: Problemer med web-side.

Innleggav martin » tir 31.03.2009 16:24

Jeg har laget en guide på forsiden med en løsning på problemet :)
http://kreativ1.no/artikkel/474/hvordan ... med-nivaer

Administrator
Brukerens avatar
medlem i 196 måneder
 


Returner til Webdesign



Hvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]