Svart belte i filbasert TV-produksjon?

Stilling ledig? Søker du jobb? Legg inn en annonse her.

Svart belte i filbasert TV-produksjon?

Innleggav gregard » tir 24.02.2009 10:23

I en satsing på en filbasert produksjonslinje, som inkluderer redigeringsplattformen Final Cut Pro, Omneon videoservere og Omnibus MediaAssetManagement, trenger Teknologidivisjonen i Oslo to personer som kan bli en sentral del av teamet som drifter og videreutvikler produksjonslinjen.

Teknologidivisjonen leverer tjenester til hele NRK innenfor fagområdene informasjons- og produksjonsteknologi. Divisjonen drifter NRKs produksjonsutstyr og felles tekniske infrastruktur i samarbeid med interne og eksterne samarbeidspartnere, og utvikler og implementerer nye IT- og produksjonsløsninger.

Gruppen Redigeringssystemer i Teknologidivisjonen inneholder spisskompetansen på filbasert TV-produksjon i NRK.

Personene vi søker må ha generell IT-kompetanse, særlig innenfor media/postproduksjon, og bør ha erfaring med teknologier innenfor delt lagring og aktuelle video- og filformat.
Gruppen drifter i dag produksjonssystemer som AVID, FinalCutPro, AfterEffects, Quantel, ProTools, GVG og Omneon videoservere.

Medarbeiderne i gruppen fungerer som konsulenter mot produksjonsavdelingene i NRK, og du bør derfor ha gode samarbeidsevner og være selvmotiverende.
Rette kandidater vil få muligheter til å utvikle seg til å bli en del av spisskompetansen innenfor filbasert produksjon i Norges største mediehus.

Det er ønskelig med utdanning på universitets-/høyskolenivå og relevant praksis. NRKs IT-infrastruktur er basert på Windows XP/Win2003/ActiveDirectory/OSX/OpenDirectory, og det er ønskelig med kunnskaper innen disse områdene.
En av stillingene vil hovedsakelig arbeide med Mac-baserte redigeringsløsninger og krever inngående kompetanse innenfor drift av Mac og Mac-baserte løsninger.


Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med gruppeleder for Redigeringssystemer, Magne Halsos, tlf. 23 04 24 61 / 906 71 874.

Søknad merkes ”Filbasert prod." og sendes NRK, Teknologidivisjonen, FN51, 0342 Oslo, eller elektronisk til pia.schjelderup-lund@nrk.no innen 15. mars 2009.

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til
å trekke sin søknad.

http://www.nrk.no/informasjon/ledige_st ... /1.6494341
medlem i 223 måneder
 

Returner til JobbHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]