Multimedia Ansvarlig - Norges mest spennende jobb?

Stilling ledig? Søker du jobb? Legg inn en annonse her.

Multimedia Ansvarlig - Norges mest spennende jobb?

Innleggav Melling » man 21.05.2007 1:46

CIK Media har ledig stilling som Multimedia Ansvarlig – for person med multimedia som livsstil.

CIK Media er ledende TV produsent mot distribusjonsplattformer som nett og mobil, og vi produserer for en rekke av Norges mest spennende mediebedrifter, organisasjoner og næringslivsvirksomheter. I vår daglige TV-produksjon benyttes Final Cut Pro og tyngre serverløsninger planlegges.

Du vil få ansvar for installasjon, utvikling og drift av våre produksjons- og administrative systemer, med særlig fokus på publiseringsløsningene mot web og mobil. Du har også ansvar for arbeidsflyt og organisering av arbeid innen filbasert programproduksjon og publisering, og våre egenutviklede løsninger for eksisterende og nye plattformer.

Du må ha teknisk EDB-bakgrunn og forutsetninger for web- og løsningsutvikling og særlig interesse for multimedia teknologier og web og managementløsninger for dette.

Du er engasjert, nysgjerrig, selvstendig, nøyaktig og initiativrik, med evne til nytenking. Vi vektlegger kommunikasjons- og samarbeidsevner. Du vil ta del i kreative leveranser under live sendinger og bør ha sans for å treffe mennesker, skulle ta del i TV produksjon, respekt for deadlines og evne til å jobbe under press. Dette er en meget allsidig og spennende multimediejobb, i Norges og Irlands ledende multimediebedrift. Vi arbeider tett med større norske og utenlandske virksomheter og media. Arbeid utenlands må påregnes i kortere perioder.

Det er god mulighet til spesialisering i multimedia teknologiløsninger, samt opparbeide seg unik erfaring i tett arbeid med TV produsenter.

Rette kandidater kan bli tatt opp som partner i CIK Media og få ledelses- og utviklingsansvar for sitt område.

Ta kontakt med Olav på 95424344 eller olav@cikmedia.com
medlem i 202 måneder
 

Returner til JobbHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]