Bak filmen "Children of Men"

Filmen Children of Men, regissert av Alfonso Cuarón, har blant annet blitt kjent for imponerende lange tagninger. Det er spesielt en bilscene hvor det filmes fra innsiden av bilen, som er teknisk meget imponerende. I en syv minutter lang video får vi et lite innblikk i hvordan Cuarón og hans medarbeidere fikk til dette.

Det sies det finnes enda mer om "bak filmen" på DVDen, som blant annet er å få kjøpt fra Amazon.co.uk

Om Children of Men

"Jorden, 2027: Håpet for fremtiden er kraftig nedadstigende. Det er nesten 19 år siden den siste babyen ble født, og med hvert år som går med den uforklarlige, globale barnløsheten, nærmer menneskeheten seg enden og alt håp om å gjøre krav på en fremtid. Mens de fleste velger å forsone seg med det uunngåelige og lar seg gli inn i separatisme, lovløshet og nihilisme, er det andre som slåss for en forenet planet og rettighetene til den minskende befolkningen."

Kilder:
DV Guru
Filmweb

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

Alan Smithee

Interessant. Jeg er svært fan av lange takes. Som Clive Owen sier, så er det vanskeligere, men mye mer artig og spennende og skyte.

magnus

kolby

Den ene bilscenen der er minner om den lange bilscenen i War of the Worlds. Utrolig tøft å se på.

thomasb

Det kommer stadig frem mer spennende om denne filmen:
http://www.fxguide.com/article390.html

Ganske utrolig hva man kan få til med spesialeffekter nå til dags.

KDN

OBS! Sitter her med DVD'en det er linket til og det er kunn YouTube filmen i artikkelen som er bonus matreale på den(handlet den i London i helgen).

thomasb

Beklager feilinformasjon. Noen som nenvte at det var mer på DVDen her: http://www.hdforindies.com/2007/01/video-watch-making-of-children-of-men.html

Det var tydeligvis feil.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS