Creative Suite 5 er på vei til butikkene

Creative Suite 5Adobe har nettopp startet leveringen av Creative Suite 5, som er en omfattende oppdatering av den populære programvarepakke for design og kreative arbeidsoppgaver. Komplette versjoner og oppgraderinger av de engelske produktversjonene er tilgjengelig for umiddelbar levering, og fra 10. mai vil også norske versjoner av enkelte produkter være tilgjengelig.

Adobe har ikke gjort det enkelt å velge produkt og man kan nå velge mellom hele fem forskjellige pakker:

  • Creative Suite 5 Master Collection
  • Creative Suite 5 Design Premium
  • Creative Suite 5 Web Premium
  • Creative Suite 5 Production Premium
  • Creative Suite 5 Design Standard

Pakkene inneholder oppdateringer av alle Adobes velkjente Creative Suite-verktøy, blant annet Photoshop CS5, Illustrator CS5, InDesign CS5, Flash CS5 Professional, Dreamweaver CS5, Adobe Premiere Pro CS5 og After Effects CS5.

Nå leverer vi de nye verktøyene og tjenestene som gir våre kunder optimal støtte i utviklingen av fungerende forretningsmodeller innen digitalt innhold. Uansett hvilke medier man jobber mot, vil CS5 forenkle utvikling og distribusjon av unikt materiell – og flytter grensene for kreative muligheter

sier Mariah Andén, markedsansvarlig for Creative Suite på Adobe Systems Nordic.

Alle produkter i Adobe Creative Suite 5-familien er nå for salg i engelske versjoner. Norske versjoner av enkelte produkter vil være tilgjengelige fra 10. mai. Produktene selges gjennom Adobes forhandlere og på nettet via Adobe Store Oppgraderinger fra tidligere versjoner og volumlisenser er også tilgjengelig.

Du finner mer informasjon hos Adobe

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

artofdesign

Jeg har nyeste og sterkeste Mac Pro'en stående, full spekk... alikevell lagger Indesign...
Noen som vet hva dette skyldes? Andre som sliter med det samme?

Exlil

Artofdesign, prøv å gå til "InDesign -> Preferences -> Interface -> Live Screen Drawing (helt nede), sett den til "never".

Opplever mye lagg når den står på.

artofdesign

HERLIG!!! Denne burde vel alle som er brukere av InDesign slå av. Lett etter den, for den står ikke på i de tidlgere versjonene (om valget var der). Nå kan man også dra bildebokser mindre/strørre igjen uten at bildet går over til lowress, utrolig irriterende da bildet duses vekk da man jobber på pixelnivå.

iRudi

InDesign er forferdelig tungvint. Har det på skolen. Lagger veldig. De andre CS5 programmene går som smurt, men InDesign bare lagger og gjør masse tull. Nå er det iMacs fra 2009 vi jobber på da, men likavel. Ikke bra. Skal prøve det du sa Exlil. Om det fungerer så får jeg kanskje imponert lærern litt :P haha

Exlil

Det pleier å hjelpe :)

*venter i spenning*

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS