Quark oppdaterer og introduserer norsk språkstøtte

QuarkQuark kunngjorde i dag en større gratis oppdatering av QuarkXPress 8 som introduserer ekstra språkstøtte for det norske markedet. QuarkXPress 8.02 er umiddelbart tilgjengelig for nedlasting for nåværende kunder og introduserer lokalisering av brukergrensesnitt for fem ekstra språk og støtte for de nyeste oppdateringene fra Pantone Inc. PANTONE Goe-fargebibliotekene.

Vi har stått i nær kontakt med brukerne av QuarkXPress 8 og vi har den glede å tilby lokaliserte brukergrensesnitt for dansk-, norsk-, tsjekkisk-, portugisisk- og finsktalenede kunder med denne oppdateringen

uttalte Terry Welty, Quarks senior visepresident for bedriftsmarkedsføring.

QuarkXPress 8.02-oppdateringen introduserer lokalisering av brukergrensesnitt for følgende fem nye språk: Dansk, norsk, tsjekkisk, portugisisk (europeisk) og finsk. De nye språkfunksjonene er utviklet og implementert i nært samarbeid med nøkkelpartnere og kunder i hvert av de relevante markedene. Quark inkluderer også tilgang til de mest oppdaterte fargesystemene ved å legge til støtte for de nyeste fargene fra Pantone (PANTONE Goe Bridge-bestrøket).

QuarkXPress 8.02 introduserer funksjoner for stille installering, slik at brukerne nå kan installere programvaren over et nettverk mye enklere. Videre er aktiveringsprosessen blitt strømlinjeformet og omfatter muligheten for brukerne til å bytte fra sin 60-dagers prøvekjøringsversjon til en full versjon av programvaren uten å måtte installere QuarkXPress på nytt.

Nåværende QuarkXPress 8-brukere kan laste ned en gratis oppdatering til QuarkXPress 8.02 fra Quarks nettsider.

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

chrleon

Det var da norsk utgave av grensesnittet i 4.11 og om jeg ikke husker helt feil, så var det det i 6.5 også. Etter det har jeg brukt indesign, men jeg er overrasket over at de har tatt det vekk for så å gjeninnføre det.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS