5 smarte plugins til Dreamweaver

Dreamweaver iconAdobes Dreamweaver er et av de mest populære webdesignprogrammene til PC eller Mac og programmets mange muligheter frister både nybegynnere og profesjonelle designere. Dreamweaver har som sine søsken Photoshop og Illustrator en god pluginarkitektur og det finnes hundrevis av gode plugins til Dreamweaver. Vi presenterer her et knippe plugins for Dreamweaver-brukeren.

jQuery

jQueryjQuery er et svært populært og godt JavaScript-framework som gir deg en masse avanserte muligheter. Å få det til å fungere i Dreamweaver kan derimot være en opplevelse du kun må bruke kodeeditoren til. Med jQuery API Plugin til Dreamweaver får du jQuery integrert inn i Dreamweaver og kan trygt begi deg ut i jQuerys spennende verden.

Prototype

PrototypeEr ikke jQuery din smak og du heller foretrekker Prototype, så finnes det selvsagt en plugin for dette også. Prototype API extension for Dreamweaver er relativt lik jQuery pluginen som nevnes over, men denne er da ment for JavaScript-biblioteket Prototype.

Wordpress

Wordpress Dreamweaver PluginBenytter du Wordpress som din publisering eller bloggplattform? Da er pluginen TAGStention til Dreamweaver det du trenger. Med denne pluginen blir det mye lettere å benytte Dreamweaver til utvikling av Wordpress-themes. Pluginen kan hjelpe deg med å automatisk sette inn de nødvendige Wordpress-spesifikke kodene i ditt design.

Adobe Kuler

Vi har titt og often anbefalt tjeneste Kuler fra Adobe her på Kreativ1. Tjenesten gjørt det utrolig lett å finne gode fargekombinasjoner til dine designprosjekter og som alle vet er riktig fargevalg et av de viktigste valgene du kan ta. Pluginen PallettePicker integrerer Kuler direkte inn i Dreamweaver og gjør det lett å bruke Kuler også for deg som er Dreamweaver-bruker.

Google

Google er søkemotoren man ikke kommer uten om og det finnes selvsagt en Dreamweaver-plugin også for Google. Pluginen gjør det lekende lett å inkludere alt fra Google Maps til å sette opp Googles søkemotor på din nettside.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS