OpenCut - viktig informasjon

Da vi tidligere skrev om OpenCut-prosjektet, kunne det virke som om det bare var de med Mac og Final Cut Studio som kunne delta. Det var slik de fleste tolket det som stod på OpenCut.org, men det viser seg å være FEIL.

This project is NOT limited to Macs. You can use REDCINE to output files of your choice to any PC-based editor.

Etter at mannen bak bloggen ProLost, Stu Maschwitz, skrev om OpenCut-prosjektet, har det dukket opp en del spørsmål og kommentarer. I en kommentar
på bloggen til Stu, gir Torrey Loomis, som er prosjektleder og producer for OpenCut, en del oppklarende informasjon om prosjektet.

  • Prosjektet er IKKE bare for Mac-brukere.
  • Opplastingskravene er endret til H.264 720p eller 1080p. ProRes er ikke et krav lenger.
  • Prosjektet er åpent for alle - enten de bruker PC eller Mac, punktum.

Videre skriver Torrey Loomis følgende.

This isn't a "Edit our stuff for free!" contest. We've already invested over $20,000 in time, resources, and gear to this idea. We shot on RED 21 and have SCRATCH sitting in-house. We aren't doing this because we are lacking editorial resources.

Further, in addition to the IMDB posting and submissions to other festivals, we are putting up an AJA IO HD as the main prize. We also just had Assimilate sign on as a sponsor to cover the entire cost of conforming and finishing in 4k. I would hope that those would be a great incentive to any editor--regardless of skill level.

Since this is OpenCut--we want to make it as open as possible. If you have any ideas for making it more open (besides making it free...running a project like this does cost $$$ and $25 isn't unreasonable...) please send them directly to opencut AT silverado.cc

Thanks!

Torrey

Tags:

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

thomasb

Jeg vil bare gjøre dere oppmerksom på at det er mulig å bestille en harddisk via butikken Silverado i USA. De har lansert et spesialtilbud i forbindelse med OpenCut-prosjektet. Du skal få mer informasjon om dette via e-post, etter du har registrert deg på OpenCut.org

Det kan sikkert ta noe tid før du får en e-post etter du har registrert deg. Dersom du ikke får det, prøv å sende en e-post til opencut AT silverado.cc, hvor du etterspør mer informasjon.

Jeg fulgte instruksjonene i e-posten, og bestilte nettopp min 250GB G-Tech G-DRIVE mini fra Silverado (gunstig dollarkurs nå). Det gikk helt smertefritt.

Gleder meg til dette! :)

KDN

Direkte link til disken thomasb nevner:
http://silverado.cc/shop/product.php?productid=1053&cat=113&page=7

Jeg går å titter på G-raid mini atm og har nettop sendt silverado en mail angående preload av innhold til en sann isteden.

KDN

Regner med at det er litt hektisk om dagen hos silverado siden jeg ikke har fått svar på mailen jeg sendte her om dagen angående fylling av en annen disk. Uansett Jeg gikk for standard disk valget og venter spent på matreale/disk.

thomasb

Tror de har det ganske hektisk ja. Det tok ca. 4 dager før jeg fikk svar på en e-post jeg sendte. Jeg spurte om det var mulig å bestille disk fra en butikk i USA, og sende den direkte til dem. Dette spurte jeg om rett før e-posten med Silverado-tilbudet kom, så jeg sendte enda en e-post og sa jeg fikk det svaret jeg trengte. Fikk likevel svar på den første e-posten, hehe.

KDN

Min disk gikk gjennom tollen her i Australia igår. Gleder meg :)

thomasb

Venter fortsatt på min disk her i Norge. Pengene har gått ut av banken, så håper den kommer snart! :)

Roger Berntsen

Fikk min disk 5. juni. Har begynt å sette storyen sammen med Scratch. Minuset med Scratch er at jeg ikke får lagt inn audio, men det positive er at man slipper å gjøre om videofilene.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS