Final Cut Express 4


Apple har lansert en formidabel oppgradering til sin kraftige videoredigeringsprogram basert på prisvinneren FInal Cut Pro 6.
Final Cut Express 4 legger til support for de nyeste AVCHD kameraene, inkluderer muligheten til å importere iMovie 08-prosjekter og gir brukerne mange nye effekter og filtre..

"Nesten en million personer bruker Final Cut som sitt nr. 1 videoredigeringsprogram," sier Rob Schoeben, Apples visepresident for Program Prodiksjon Markedsføring. "Med introduksjonen av Final Cut Express 4, gjør Apple det lett for hvem som helst å delta i det økende markedet av Final Cut over hele verden."

Den nye Åpne Format Tidslinjen i Final Cut Express 4 gjør det mulig å mikse og matche DV, HDV og AVCHD materiale i det samme prosjektet. Med support for både 1080i og 720p HD størrelser, Final Cut Express 4 automatisk utfører den nødvendige skaleringen, forminsking, og frame rate justering. Når du starter et prosjekt fra scratch, den enkel setupen automtisk konfigurerer alt basert på det første klippet som legges til å Tidslinjen.

Final Cut Express 4 gjør det lett å importere iMovie 08 prosjekter samt å forbedre dem med avanserte redigeringsmuligheter som flere layers av video og grafikk, bilde i bilde effekter og animerte titler. Det er inkludert over 50 nye filtre, som Soft Focus, Vignet og Light Rays, med flere hundre tilgjengelig på internett. Final Cut Express 4 inkluderer LiveType 2, som er et produktivt verktøy for å lage dynamiske og annimerte tittler og inkluderer et utvidet bibliotek av animerte fonter, textures, maler og effekter.

Les mer og se filmer på Apples oppdaterte sider for Final Cut Express 4.

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

Roy M

Har eiet og benyttet FCE i over et år nå, men registrerer ingen oppdateringer av programvaren. Noen som vet noe mer?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS