Konkurranse, hver eneste måned!

Alle i1-nettsidene er brukerstyrte nettsteder hvor brukerene selv kan bidra med innhold i form av nyheter, guider og anbefalinger. For å stimulere til flere bidrag fra våre brukere, starter vi nå en månedlig konkurranse hvor vi kårer Månedens beste på tvers av alle i1-nettsidene. Månedens beste kan være den brukeren som bidrar med de beste artiklene, flest nyheter eller kanskje den mest kommenterte anbefalingen? Vinneren stikker av med månedens premie.

Hvordan fungerer det?

Hver eneste måned (omtrent rundt den første), vil det startes en ny konkurranse på tvers av alle i1-sidene. Samtidig vil det også startes en avstemming hvor alle i1-medlemmer stemmer over hva som blir månedens premie. Det produktet som får flest stemmer blir månedens premie og vil være det produktet som vinneren av månedens konkurranse stikker av med.

Hva er premiene?

Hver eneste måned velger redaksjonen ut en rekke premier som alle i1-medlemmer kan stemme på. Vinneren kan selv bestemme hvilken av premiene (1 premie) han/hun ønsker.

Denne måneden kan brukerene stemme på følgende premier

  • Apple iPod nano 4GB
  • Western Digital 500GB Elements ekstern disk
  • Apple AirPort Express Base Station
  • Canon Printer PIXMA iP2500
  • Canon Digital Powershot A460

Hva er kriteriene?

For å delta må du skrive og få publisert innhold på en av våre sider (Mac1, iPod1, Linux1 eller Kreativ1). Innholdet kan være en nyhet, en guide, en anbefaling, en test eller stort sett alt som er av almenn interesse for våre nettsider. Redaksjonen vil ved slutten av måneden premiere en av brukerne som har fått sitt innhold publisert.

Denne konkurransen varer fra 1.12.2007 til 31.12.2007 og omfatter Mac1, iPod1, Linux1 og Kreativ1.

Hvordan deltar jeg?

Logg inn på den i1-nettsiden du ønsker å bidra til, velg "Skriv artikkel" fra menyen i toppen. Artikkelen du da skriver vil bli sendt gjennomgang av redaksjonen som sjekker at artikkelen kan publiseres.

Husk å les kvalitetskravene på i1-nettsidene før du skriver en artikkel!

Lykke til!

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

Holtet

Hvordan stemmer man frem premier? Ellers et godt tiltak som sikkert vil gjøre at en allerede greit oppdatert side vil få enda mer publiseringsmateriale som er "av lesere, for lesere". Ting blir på mange måter vinklet annerledes når lesere skriver artiklene, enn når redaksjoner skriver dem.

martin

Avstemningen finner du på HER ;)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS