Ripple Training - Color Grading in Color

Ripple Training har nylig gitt ut Color Grading in Color –– en pakke med undervisningsvideoer for Apples fargekorrigerings- og graderingsprogram Color. De skriver at denne nye undervisningspakken er en av deres mest ambesiøse prosjekter til nå. Gjennom undervisningsvideoer med en varighet på til sammen nesten 7 timer, er målet deres å gi deg et innblikk i hele prosessen fra start til slutt. Enten du er en Final Cut Pro-bruker som er ny på fargekorrigering- og gradering, eller om du har erfaring fra lignende graderingssystemer, så skal denne pakken gjennom 12 innholdsrike kaptiler hjelpe deg raskt igang med Color.

Grading in Color DVD

Det er Andrew Balis som underviser. Han står bak den utrolig gode og populære pakken Color Correction in Final Cut Pro. Balis er ellers filmfotograf, klipper, postproduksjonskonsulent og Apple-sertifisert instruktør. Han underviser i Final Cut Pro hos Moviola Education og UCLA. I tillegg er han medforfatter av DVD-ROMen Final Cut Pro Advanced Techniques.

Color Grading in Color kan kjøpes via Ripple Trainings nettsider. Man kan velge mellom en online-utgave ($99) og en DVD-utgave ($129). Eksempelmateriale og prosjektfiler følger bare i DVD-utgaven, men kan også kjøpes og lastes ned sammen med online-utgaven. Se Ripple Trainings nettsider for eksempelvideoer og flere detaljer.

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

TigerOla

Kjøpte denne nå på lørdag - og er strålende fornøyd. I veldig klisjè-amerikansk måte presser de inn tingene med teskje, så for meg som har vært innom Color før jeg kjøpte denne ble det litt for mye av det gode av og til - enda godt man kan hoppe litt frem og tilbake. Snapper opp mye nytt i hver eneste leksjon!

palelnan

Hvor mange ganger sier de:

- "and what we are going to do now, is that we are going to..." ?
- "and what I'm going to do, is that I'm just going to..." ?
- "what we will do, is that we will..." ?

Er dritlei av amerikanske videoer som handler om å si ting på minst mulig effektiv måte. Da er Harald Bjellvåg et hederlig unntak. Sjekk videoene hans, friskt språk :-)

thomasb

Ta en titt på eksempelvideoene på:
http://www.rippletraining.com/color_grading_in_color_dvd_edition.html

Andrew Balis er utrolig flink. Kvaliteten på Ripple Training sine treningsvideoer er generelt veldig høy, både innholdsmessig og billed/lyd-messig.

TigerOla

Kan forøvrig nevne at de tutorial-filene man laster ned, er i 1600x1000 oppløsning. Som gir veldig god oversikt over hva som skjer osv.

Vet ikke hvordan DVD-versjonen er, om det er QuickTime-filer eller hva det er - men det er ingen grunn til å ha DVD-versjonen nå i vår digitale verden, spør du meg. Kjøp, og last ned instantly.

palelnan: Jeg har ikke bitt meg merke i at man repeterer sånn som du gir eksempel på her, som "and what we're going to do now, is that we are going to..." - ting går kanskje litt treigt, men det er tidvis ganske greit. :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS