DVD Studio Pro 4.1.1

Apple ga i dag ut en liten oppdatering til DVD Studio Pro. Oppdateringen skal rette en feil som kom i forbindelse med disk-layouten til DDP og CMF-diskfiler på Intel-baserte Macer. Den er tilgjengelig for alle eiere av DVD Studio Pro 4.1, og kan lastes ned via Programvareoppdatering i Mac OS X, eller via Apples nettsider.

Flere brukere har etter denne oppdateringen fått litt problemer med innstillinger i DVD Studio Pro. Det som kan skje er at innstillinger i Preferences ikke blir lagret når man gjør endringer, lagrer og avslutter programmet. Noen har også opplevd at innstilingene for lokaliseringen av hvor templates osv. ligger har blitt borte. Følgende kan gjøres for å fikse disse problemene:

1. Avslutt DVD Studio Pro
2. Slett filen com.apple.dvdstudiopro.plist, som finnes i hjemmappen under Bibliotek/Preferences/
3. Slett filen Default.dspconfig, som finnes i hjemmappen under Bibliotek/Application Support/DVD Studio Pro/Configurations/
4. Åpne DVD Studio Pro
5. I DVD Studio Pro , sett Preferences -> Destinations -> Pallette Elements på nytt til mappen hvor alle templates osv. ligger og trykk Apply. Da vil alle Templates/elementer komme tilbake på plass.

Kilde: Apple

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS